Axiatonale-meridiaan behandeling

Het menselijke energiesysteem wordt vooral gevoed via de meridiaanlijnen met daarbij de verschillende acupunctuurpunten op het lichaam. Dit is een verfijnd netwerk in ons lichaam dat in verbinding staat met al onze organen, lichaamsdelen en cellen. Het is het netwerk dat ons gehele lichaam voorziet van energie. Wanneer er een disbalans ontstaat, heeft dit als eerste in het meridiaanstelsel gevolgen en dit werkt uiteindelijk door in ons mentaal, emotioneel en geestelijk welbevinden.

Het meridiaanstelsel was oorspronkelijk enerzijds verbonden met de energielijnen die in en om de aarde aanwezig zijn, de leylijnen. Anderzijds stonden wij ook met dit soort energielijnen om onze aarde heen in contact. Dit elektromagnetische netwerk om onze aarde heen staat in verbinding met een onmetelijk groter netwerk van ons gehele zonnestelsel, andere zonne- en sterrenstelsels en het gehele universum. Door de tijden heen zijn de verbindingen van onze meridianen met dit grotere netwerk verloren gegaan.

De energielijnen waar de meridianen mee verbonden horen te zijn die door het gehele universum heen lopen en ieder mens verbindt met Al-Wat-Is worden de axiatonale lijnen genoemd.

Tijdens de persoonlijke axiatonale-meridiaan behandeling worden deze lijnen weer bewust verbonden met de meridiaanlijnen van je lichaam, de leylijnen van de aarde en het raster van energielijnen die door het universum heen lopen tot in het hart van de Bron. Hierdoor is je lichamelijke elektromagnetische netwerk weer aangesloten op het grotere geheel van het universum en daarmee weer verbonden met de evolutie van het universum.

Vanuit het hart van het universum kunnen alle stralen vanuit de Bron via de axiatonale lijnen je meridianen binnen stromen. Je staat voortaan weer in verbinding met alle codes van RegenboogLicht. De axiatonale-meridiaan behandeling verbind je fysieke DNA weer met alle 13 oorspronkelijke DNA-RNA strengen. Dit maakt het mogelijk dat je Lichtpotentie tot in het diepst van je wezen nu door kan dringen en dit kunt gebruiken voor herstel, genezing en bewustwording op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Voor jezelf en voor anderen.

Er zijn meerdere systemen die mensen weer helpen verbinden met de axiatonale lijnen. Wat nu nieuw mogelijk is gemaakt binnen het Regenboogpad® is dat je tijdens de axiatonale-meridiaan behandeling tevens in verbinding wordt gebracht met het 13-voudige Goddelijke Liefde en Wijsheid van de Urim en Thummim. De Urim en Thummim vertegenwoordigen de kosmische kristallen die nieuwe netwerken verzorgen tussen de Lichtrijken, de Bron en de mensheid. Het Urim Licht (de kristallijnen frequenties) wordt gebruikt om de kanalen van wijsheid en Liefde wakker te maken. De Urim zijn de kristallijnen Lichtfrequenties die het mentale denken van de mensen weer in verbinding brengt met de hogere spirituele waarheden, om naar een hoger plan van evolutie te kunnen groeien.

De Thummim zijn de energiestromen rond de Urimkristallen die de waarheid van God / Bron en de spirituele hiërarchie in stand houden terwijl deze doordringen tot de lagere dimensies. De Urim en Thummim zijn nodig, of zijn een hulpmiddel voor de mensheid om in contact met God / de Bron der Bronnen te komen. Ze zijn bedoeld om volledig de hoogste waarheid te kunnen ontvangen en begrijpen. Daarmee spelen de Urim en Thummim een cruciale rol in de ontwikkeling van het bewustzijn van de mensheid! De Urim en Thummim helpen de mensheid te begrijpen hoe zij via hun ziel kunnen functioneren op multi-dimensionale niveau’s.

De Urim en Thummim  gebruiken de axiatonale lijnen en de fysieke meridianen zodat er voortaan een continue stroom van verfijnde RegenboogLichtfrequenties, lichtcodes ontstaan die niet meer zal stoppen. De impact van wat dit inhoudt is immens voor de evolutie van de mensheid en Moeder Aarde. De Urim en Thummim kristallijnnen Lichtfrequenties helpen de dualistische energieën van de 3e dimensie hier op aarde te transformeren. De hemel kan hierdoor op aarde indalen en de aarde wordt weer opgenomen in de hemelrijken.  

De persoonlijke axiatonale-meridiaan behandeling wordt in twee stappen gegeven (twee sessies van ongeveer 1 uur binnen drie dagen). Je hoeft de behandeling een maal te krijgen en dit werkt levenslang door.

De axiatonale-meridiaan behandeling is een apart onderdeel binnen het Regenboogpad®.

Je hoeft geen workshop met RegenboogLicht gevolgd te hebben om deze behandeling te ondergaan. Wil je echter de axiatonale-meridiaan behandeling zelf willen leren geven, dan is dit wel nodig. Want dit onderdeel leer je tijdens de workshop ‘Werken met Regenboog SterrenvuurLicht’.

Kosten van de axiatonale-meridiaan behandeling is € 144,-

Neem hiervoor contact op via deze site.  

Meer lezen over axiatonale lijnen, Urim en Thummim: – Bijbel exodus 28

  • The book of knowledge: The keys of Enoch; JJ. Hurtak; o.a: Key 3-1-4, 3-1-6, 3-1-7, 3-1-9.
  • Artikel op deze site: 11-11-11 poort: Het planten van de Tree of Love.

(Degene die via een andere methode de axiatonale lijnen behandeling hebben gehad zoals bijvoorbeeld The Reconnection en tevens de axiatonale-meridiaan behandeling willen ontvangen volstaan met een sessie).